به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، صحرای نامیب که در کشور نامیبیا قرار دارد و نام خود را به این کشور داده است، قدیمیترین بیابان جهان است.
نامیب که در جنوب غربی آفریقا و تقریباً ۱۶۰۰ کیلومتر در امتداد سواحل اقیانوس اطلس قرار دارد، با مساحت تقریبی ۱۶۰ هزار کیلومتر مربع از بزرگترین بیابانهای نیمکره جنوبی است.
بنا به گفته آژانس هوانوردی و فضایی ایالات متحده، نامیب با قدمت حداقل ۵۰ میلیون سال، قدیمیترین بیابان جهان در نظر گرفته میشود. این صحرا همچنین خانه برخی از بلندترین تپههای شنی جهان است.
صحرای نامیب به همراه صحرای آتاکاما در آمریکای جنوبی یکی از خشکترین بیابانهای جهان محسوب میشود.
نامیبیا که دو بیابان بزرگ به نامهای نامیب و کالاهاری را در خود جای داده است، یکی از خشکترین کشورهای جهان است.
نزدیک به ۲.۵ میلیون نفر در قلمرو وسیع تقریباً ۸۲۴ هزار کیلومتر مربع از کشور نامیبیا زندگی میکنند که نام خود را از صحرای نامیب گرفته است. این امر نامیبیا را در صدر فهرست کم جمعیتترین کشورهای جهان قرار میدهد.
شنهای قرمز داغ نامیب دهها میلیون سال زیر نور خورشید پخته شده و منابع آبی بسیار محدود، آن را به منطقهای با کمترین تراکم جمعیت در کشور تبدیل کرده است.
مانند تقریبا نیمی از نامیبیا، بیشتر زمینهای صحرای نامیب متعلق به خانوادههای اروپایی است که در طول دوره استعمار آلمان و آفریقای جنوبی در اینجا ساکن شدند.
بخش گردشگری در نامیبیا یکی از منابع اصلی درآمد برای اقتصاد است. صحرای نامیب یکی از پربازدیدترین مکانهای گردشگران در این کشور است.
نظر شما